Grundrezept Yorkshire Pudding
- Yorkshire Pudding Blech | 24 x 24 cm | Bakers Best | Karbonstahl9,95 €
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- neuSchneebesen Scandic Blue | 29 cm Colour Kitchen7,95 €
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- neuSchneebesen Cherry Red | 29cm | Colour Kitchen7,95 €
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- neuRühr- und Servierschüssel Cherry Red | 3L Colour Bowl15,95 €
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- neuRühr- und Servierschüssel Scandic Blue | 3L Colour Bowl15,95 €
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Für den Teig
Zubereitung: Grundrezept Yorkshire Pudding
Eier, Salz, Pfeffer und Muskatnuss in eine Schüssel geben mit einem Schneebesen gut verrühren. Mehl klümpchenfrei unterrühren und dann die Milch unterrühren. Masse mindestens 1 Stunde in den Kühlschrank stellen.
Den Backofen vorheizen. Ober-/Unterhitze: etwa 220 °C Heißluft: etwa 200 °C.
In die Mulden der Yorkshire Puddingform je 1,5 EL Öl geben und die Form in den Ofen auf mittlere Schiene stellen.
Sobald die Yorkshire-Puddingform heiß ist etwa 30 g Masse in jede Form füllen und im geschlossene Ofen 10-12 Minuten goldbraun backen. Die fertigen Yorkshire Puddings aus dem Ofen nehmen und die Mulden gleich wieder mit der Eiermasse á 30 g füllen und wieder gut 10 Minuten backen. Den Vorgang noch einmal wiederholen.
Die Yorkshire Puddings schmecken frisch am besten.
Basic recipe for Yorkshire pudding
- Yorkshire Pudding Blech | 24 x 24 cm | Bakers Best | Karbonstahl9,95 €
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- neuSchneebesen Scandic Blue | 29 cm Colour Kitchen7,95 €
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- neuSchneebesen Cherry Red | 29cm | Colour Kitchen7,95 €
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- neuRühr- und Servierschüssel Cherry Red | 3L Colour Bowl15,95 €
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- neuRühr- und Servierschüssel Scandic Blue | 3L Colour Bowl15,95 €
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For the dough
Preparation: Basic recipe for Yorkshire pudding
Place the eggs, salt, pepper and nutmeg in a bowl and mix well with a whisk. Stir in the flour until there are no lumps and then stir in the milk. Place the mixture in the fridge for at least 1 hour.
Preheat the oven. Top/bottom heat: approx. 220 °C Hot air: approx. 200 °C.
Pour 1.5 tablespoons of oil into each well of the Yorkshire pudding tin and place the tin in the oven on the middle shelf. Preheat the oven. Top/bottom heat: approx. 220 °C Hot air: approx. 200 °C.
Once the Yorkshire pudding tin is hot, pour about 30 g of mixture into each tin and bake in a closed oven for 10-12 minutes until golden brown. Remove the finished Yorkshire puddings from the oven and immediately fill the moulds again with the 30 g egg mixture and bake again for a good 10 minutes. Repeat the process once more.
Yorkshire puddings taste best fresh.